Welkom bij SKINN by NIKKI Academy!

Wij vinden het erg belangrijk dat klanten bij een salon terecht kunnen voor kwalitatieve en professionele behandelingen. Hier horen ook goede trainingen bij. Daarom kun je bij ons terecht voor diverse Brow en Lash lift trainingen.

Wil jij goed leren hoe je fantastische wenkbrauwen of lash lift resultaten kunt maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Ben je zelf al ervaren met wenkbrauw behandelingen, maar loop je tegen wat dingen aan, en wil je de puntjes op de i zetten? Volg dan een masterclass. Kwaliteit, aandacht en optimaal resultaat staat bij ons voorop.

Onze salon zit midden in het dorp van Voorschoten, Zuid-Holland gevestigd. Je kunt de hele dag gratis parkeren.

Wij kunnen niet wachten je te ontvangen in de salon voor een leuke en leerzame trainingen. Uiteraard blijven we je na de training digitaal ondersteunen. Neem contact op voor de beschikbare datums en tijden. Samen plannen we de training in!

Trainingen & Masterclasses

Allround Browstyling

In de allround browstyling cursus leer je dé kneepjes om wenkbrauwen op een goede manier te stylen, shapen, waxen, knippen en verven. Van A tot Z gaan we je leren wat je moet doen om dit goed onder de knie te krijgen. Hiervoor ontvang je een BrowTycoon Starterspakket

Henna brows

Tijdens deze Henna Brows training voor gevorderden leer je alles wat je moet weten over het op- en uitmeten van de wenkbrauwen d.m.v. BrowMapping en het verven met de Henna van BrowTycoon. Je kunt alleen deelnemen aan deze cursus als je al ervaring hebt met browstyling.

Browlamination

Tijdens de cursus Browlamination voor gevorderden leer je alles wat je moet weten over Brow lift met de henna van BrowTycoon. Met deze behandeling zorgen we dat de wenkbrauw haren in een gewenste richting komen te staan. Goed geschikt voor warrige brows, of om een vollere look te creëren.

Basis training PMU

Ombré Powder Brows

Tijdens deze 4-daagse basis training PMU Ombré Powder Brows leer je het vak pigmenteren zowel in theorie, als in de praktijk. Daarnaast leer je het uittekenen en uitmeten van de wenkbrauwen door middel van BrowMapping zowel op latex als op het meegebrachte model.

Masterclass PMU

Ombré Powder Brows

Heb je al ervaring met het zetten van permanente make-up, en wil je jezelf verder ontwikkelen & specialiseren? Dan is deze Masterclass perfect voor jou! Tijdens deze Masterclass PMU Ombré Powder Brows ontwikkel je jouw skills verder bij het zetten van de permanente make-up.

Basis training Mrs Lashlift

Tijdens de Mrs Lashlift training doorlopen we de benodigde theorie en krijg je uitleg over de producten. Vervolgens brengen we de theorie in de praktijk en oefenen we de Lash Lift en het verven van de wimpers op een door jouw meegebracht model om het optimale resultaat te behalen.