Browlamination

Dit is dé trend van dit moment. Fluffy brows, of wilde brows, alles kan tegenwoordig. Tijdens de cursus Browlamination voor gevorderden leer je alles wat je moet weten over Brow lift met de henna van het merk BrowTycoon. Met deze behandeling zorgen we dat de wenkbrauw haren in een gewenste richting komen te staan. Goed geschikt voor warrige brows, of om een vollere look te creëren. Resultaat is ongeveer 6 weken zichtbaar. Ook gaan we de wenkbrauwen stylen, verven en sluiten we af met brow make-up. De cursus is flexibel te boeken. Dit doen we samen in overleg.

Duur van de cursus Browlamination

De cursus duurt ongeveer 2 uur. (Maximaal 2 cursisten tegelijk om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. )

Model

Voor deze cursus heb je 1 model nodig, liefst volle wenkbrauwen.

Eisen model:

  • Niet zwanger of pas bevallen
  • Geen haarverf/ henna allergie (PPD allergie)
  • Geen hars allergie
  • Volle wenkbrauwen (niet geëpileerd of onlangs een brow treatment gehad)
  • Geen verf/ permanente make-up of chemische behandeling gehad voorafgaande drie weken van de cursus

Inhoud Browlamination Cursus

  • Theorie over Browlamination
  • Behandeling model

Certificaat

Bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een certificaat en ben je in staat om jezelf verder te ontwikkelen en om aan de slag te gaan.

Prijzen

De kosten van de opleiding bedragen €249,- excl. BTW.

Inschrijving

Inschrijven kan door een mail met je gegevens (naam, adres en telefoonnummer) te sturen naar: info@skinnbynikki.nl of telefonisch: 06-33522577. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail en een aanbetaling van €100,-.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Op de trainingen, die worden aangeboden binnen de SKINN by NIKKI academy, gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Deze staan ook beschreven binnen de algemene voorwaarden. Zorg dat je deze doorleest voordat je over gaat tot het boeken van een training.

Let op: Voor deze opleiding dien je zelf modellen mee te nemen.