Masterclass PMU Ombré Powder Brows

Heb je al ervaring met het zetten van permanente make-up, en wil je jezelf verder ontwikkelen & specialiseren? Dan is deze Masterclass perfect voor jou! Tijdens deze Masterclass PMU Ombré Powder Brows ontwikkel je jouw skills verder bij het zetten van de permanente make-up. Loop je nog ergens tegen aan? Dan helpen wij je graag verder.

Wij schenken extra aandacht aan het nóg strakker zetten van de Ombré Powder Brows. Bijvoorbeeld hoe je zonder outline kunt werken, kleurenleer & door je techniek te verbeteren. Daarnaast leer je het op- en uitmeten van de wenkbrauwen door middel van BrowMapping.

Wij zorgen ervoor dat je met extra informatie de deur uit gaat! Ook zullen wij je na deze masterclass digitaal blijven ondersteunen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd!

Duur masterclass

1 volle dag. (Maximaal 2 cursisten tegelijk om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.)

Model

Voor de masterclass heb je 1 model nodig. Je dient zelf voor dit model te zorgen zodat je de nabehandeling ook zelf kunt uitvoeren. Je model mag geen eerdere permanente make-up op de wenkbrauwen hebben.

Aandachtspunten voor model

  • Wij raden deze behandeling af: op een litteken dat minder dan een jaar oud is; een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet; op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is; op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen; als je onder invloed bent van alcohol of drugs; als je zwanger bent, borstvoeding geeft; als je bloedverdunners neemt.
  • Wij raden deze behandeling af bij de volgende behandelingen / aandoeningen: diabetes, hemofilie, tijdens chemotherapie, chronische huidziekte zoals eczeem of psoriasis, allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)
  • Let op: Je gaat foto’s maken van je model, voor marketing, website en social media etc. Zorg voor toestemming van je model.

Inhoud Cursus

  • Theorie
  • Contra indicaties
  • Oefenen Latex
  • Lunch
  • Behandeling model Powder Brows

Certificaat

Bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een certificaat en ben je in staat om jezelf verder te ontwikkelen en om aan de slag te gaan.

Prijzen

De kosten van de masterclass bedraagt €849,- excl. BTW, inclusief lunch.

Inschrijving

Inschrijven kan door een mail met je gegevens (naam, adres en telefoonnummer) te sturen naar: info@skinnbynikki.nl of telefonisch: 06-33522577. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de bevestigingsmail en een aanbetaling.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Op de trainingen, die worden aangeboden binnen de SKINN by NIKKI academy, gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Deze staan ook beschreven binnen de algemene voorwaarden. Zorg dat je deze doorleest voordat je over gaat tot het boeken van een training.

Let op: Voor deze masterclass dien je zelf een model mee te nemen.