Professionele Make-up

Bij SKINN by NIKKI kun je terecht voor verschillende make-up behandelingen. Zoals een mooie Dag-make-up voor bijvoorbeeld een sollicitatie of een Feest-make-up voor een avondje uit of een special diner. Ook voor bijvoorbeeld een fotoshoot kun je bij ons terecht voor prachtige professionele make-up die perfect bij de shoot past.

Wij geven graag passend make-up advies!  Ook verzorgen wij make-up workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden.

New CID Cosmetics

SKINN by NIKKI werkt met het New CID Cosmetics. Het merk is ontwikkeld in de befaamde Burlington Kapsalons wat ook bekend staat om zijn make-overs en fotoshoots. Ze hebben de jarenlange ervaring met duizenden vrouwen als inspiratie gebruikt om New CID Cosmetics te ontwikkelen.

Het doel was om slimme kleuren te ontwikkelen die de schoonheid van vrouwen versterken, geleverd in een innovatieve verpakking. De kleuren zijn geschikt voor alle huidtinten en leeftijden. De producten zijn innovatief, eenvoudig om te gebruiken en zorgen ervoor dat vrouwen thuis een professionele make-up kunnen creëren.

Wij hebben voor New CID Cosmetics gekozen omdat het ook makkelijk is om de make-up thuis zelf aan te brengen. Zo kun je ook thuis dezelfde professionele look creëren.

Dag Make-up

Beauty Salon, professional, make-up

Een prachtige make-up voor gedurende de dag kan nog best een uitdaging zijn. Wat past er nu het beste bij jouw gezicht? Wat moet je accentueren en wat juist niet? Wij adviseren je graag, zodat jij stralend voor de dag komt.

Feest Make-up

party, feest, make-up, kleuren, oogschaduw

Heb je een feestje, een gala of wil je gewoon eens die perfecte smokey-eyes? Laat je make-up professioneel aanbrengen bij ons in de salon. Wij zorgen ervoor dat je er fantastisch uitziet voor een spectaculaire avond.

Bruids Make-up

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven hoort de make-up perfect te zijn! Laat je make-up professioneel aanbrengen door SKINN by NIKKI en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt.

Prijzen

Laat je make-up
professioneel aanbrengen
voor elke gelegenheid.

 • Dag Make-up
  € 25,00
  voor alledag of een speciale gelegenheid
 • Feest Make-up
  € 32,50
  Voor een spetterende avond uit
 • Bruids Make-up
  Op aanvraag
  Proef make-up & de make-up op de grote dag