Tanden Bleken

Wie wil er nu geen stralende lach met mooie witte tanden? Die stralende lach is er misschien al, en die mooie witte tanden zijn binnen handbereik met deze nieuwe behandeling! Effectief, pijnloos en 100% veilig uw tanden bleken met peroxide-vrije tanden bleekgel. Deze speciale bleekgel is getest, gefabriceerd en goedgekeurd in Europa. Resultaat is er al na één tanden bleek behandeling. Vervolgens bepaalt uzelf hoelang u witte tanden behoudt met de nazorg.

De behandeling

Bij het tanden bleken wordt gebruik gemaakt van een peroxide-vrije gel. Deze gel wordt aangebracht op de tanden waar het in combinatie met een speciaal licht zijn werking doet. In de peroxide-vrije gel zit natrium bicarbonaat dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat. Uw tanden worden door deze gel witter. 

Cosmotology

SKINN by NIKKI werkt met het merk Cosmotology. Cosmotology verkoopt uitsluitend peroxide-vrije tanden bleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met bleekgel van Cosmotology zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Duur van het resultaat

Na een tanden bleek behandeling met peroxide-vrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Prijzen

Een stralende lach
met prachtige witte tanden.
Wie wil dat niet?

 • Touch up
  € 39,95
  20 minuten
 • Double session
  € 59,95
  40 minuten
 • Triple session
  € 79,95
  60 minuten

1 behandeling duurt circa 25 minuten. Voor een optimaal resultaat is het nodig om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geven 2 tot maximaal 4 opeenvolgende behandelingen van 20-25 minuten een optimaal resultaat.

Veelgestelde vragen

Nee, de behandeling is geheel pijnvrij.

Nee, dit is 100% veilig.

Ook op kronen komt een aanslag laag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

De eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen.

Dit wordt bepaald door:

 • Genetische factoren
 • Consumptie: eten-drink en rookgedrag
 • Mondverzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandartsbezoek
 • Voordelig
 • Pijnloos
 • Snel resultaat
 • Veilig

Verkleuring van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met het consumptiepatroon van de klant. Ben jij iemand die veel rookt, koffie drinkt of ben je een liefhebber van rode wijn? Houdt dan ook rekening met een snellere verkleuring. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van de juiste tandpasta, zoals V-White.  Vraag eventueel om persoonlijk advies na je behandeling.