Trouwen

Gefeliciteerd, jij gaat trouwen!

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven hoort je make-up perfect te zijn! Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN by NIKKI, en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt. Na het bespreken van jouw wensen, plannen we van tevoren (ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft) een proef make-up sessie bij ons in de salon. We gaan dan in overleg beslissen wat het beste bij jou past. Het is belangrijk dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

Wist je dat jouw make-up beter tot zijn recht komt op een goed verzorgde huid? Een week voor de bruiloft kunnen wij dan ook een volledige gezichtsbehandeling plannen, zodat jouw huid er perfect uitziet voor jouw grote dag! Ook brengen wij graag je wenkbrauwen in shape voor de grote dag.

SKINN by NIKKI is daarnaast ook gespecialiseerd in wimperextensions. Je kunt kiezen uit 2 verschillende soort wimpers: One-by-One en Russian Volume 2D – 6D. Wimperextensions zorgen ervoor dat jouw ogen er perfect uit springen. Je kunt het natuurlijk houden of gaan voor een glamour look.

De grote dag is aangebroken

Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou toe, en verzorg ik de bruidsmake-up opnieuw geheel naar jou wensen. Op verzoek verzorg ik ook graag de make-up van de belangrijkste gasten, zodat ook zij schitterend voor de dag komen!

Meer over SKINN by NIKKI en haar bruidjes

Wij zijn in 2017 verkozen tot de beste bruidsvisagist van Zuid-Holland door internationaal trouw website Zankyou. In 2018 zijn wij opnieuw verkozen tot één van de beste bruidsvisagist van Zuid-Holland! Bij ons ben je aan het goede adres.

Samen met Zankyou weddings hebben wij een artikel geschreven over het dragen van wimperextensions tijdens je bruiloft. Ben je benieuwd? Klik hier voor het artikel.

Wil je alleen bruidsmake-up of graag gebruik maken van een allround pakket? Dit kan beide! Voor meer informatie, persoonlijk advies en prijzen, neem contact met mij op.

Hopelijk tot snel in de salon!

De bruidjes van SKINN by NIKKI & de dag van hun leven!