Airbrush brows

Airbrush Brows is dé allernieuwste behandeling op het gebied van browstyling. Airbrush Brows zegt het al: wenkbrauwen techniek die door middel van verf, in dit geval hybride verf, en lucht, druk op het airbrush apparaat veroorzaken waardoor de verf op je wenkbrauw wordt aangebracht. Deze nieuwe techniek kan samen met een brow lift worden geplaatst. Niet alleen de haren worden geverfd, maar ook de huid daaronder. Blijft tussen de 7-10 dagen op de huid, en 6 weken in de haartjes. (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn indien je een vettere huid hebt.)

We beschikken over diverse kleuren hybride wenkbrauwverf, en maken de verf op maat. De Airbrush brows behandeling is niet schadelijk voor de huid of de natuurlijke haartjes. Ook kan je de airbrush brows boeken in combinatie met de Brow Lamination. Deze behandeling is zeker geschikt voor iedereen waarbij ‘reguliere’ verf niet zo goed blijft zitten. Ook kan je Airbrush brows laten doen in combinatie met permanente make-up.

Hybrid brows

Hybrid Brows is enorm populair op het gebied van wenkbrauwen. Deze behandeling is ligt precies in het midden van een reguliere brow en shape behandeling, en de brow henna. Niet alleen de haren worden geverfd, maar ook de huid daaronder. Blijft tussen de 7-10 dagen op de huid, en 6 weken in de haartjes. (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn indien je een vettere huid hebt.) De verf groeit er langzaam uit. Het verschil met henna is dat hybride verf, duidelijker en langer op de huid zichtbaar blijft. Deze behandeling is geschikt als je een duidelijkere vorm, kleur en stempeleffect wilt creëren.

We beschikken over diverse kleuren hybride wenkbrauwverf, en maken de verf op maat. De Hybrid brows behandeling is niet schadelijk voor de huid of de natuurlijke haartjes.

Brow Henna

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven. Wenkbrauwen maken dan ook je look!

Helaas zijn niet alle wenkbrauwen perfect. Brow henna biedt hier de uitkomst. Dit is een wenkbrauw behandeling waarbij de wenkbrauwen super strak & vol in shape worden gebracht. Daarna tekenen we de wenkbrauwen uit & vervolgens met 100% henna verf worden geverfd. Het resultaat kan TOT 10 dagen op de huid zichtbaar blijven (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn indien je een vettere huid hebt) en tot wel 6 weken in de haren. Er zijn veel verschillende kleuren en zijn allemaal met elkaar te mengen. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte kleur.

Indien je op zoek bent naar een meer langdurige oplossing voor het shapen en stylen van de wenkbrauwen, dan hebben we ook semi permanente make-up behandelingen in de salon, zoals Ombré Brows.

Brow classic

Wil jij strakke en gekleurde wenkbrauwen, maar een minimale verandering voor je gezicht? Dan is de brow classic treatment perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en je wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped en geverfd met normale verf.

Voorafgaand aan de behandeling worden je wensen & verwachtingen besproken. Je hebt ongeveer 3 a 4 dagen plezier van het ‘stempel’ effect op de huid, en de verf is ongeveer 4/5 weken zichtbaar in de haren. Wij adviseren je om deze behandeling om de 5 weken te herhalen om zo het langst te kunnen genieten van jouw nieuwe perfecte wenkbrauwen.

SKINN by NIKKI & Brows

Prijzen

Browstyling behandelingen:

 • Airbrush brows
  € 49,95
 • Airbrush brows + brow lift
  € 69,95
  Vul hier uw beschrijving in
 • Brow classic
  € 32,50
 • Hybrid brows
  € 37,50
 • Brow henna
  € 42,50
 • Brow Lift
  € 57,50
 • Epileren
  € 17,50
 • Wenkbrauwen verven
  € 17,50