Henna Brows

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking van je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven. Wenkbrauwen maken dan ook je look!

Helaas zijn niet alle wenkbrauwen perfect. Henna Brows biedt hier de uitkomst. Dit is een wenkbrauw behandeling waarbij de wenkbrauwen super strak & vol in shape worden gebracht. Daarna tekenen we de wenkbrauwen uit op botstructuur en gezichtsvorm & vervolgens met 100% henna worden geverfd. Het resultaat kan TOT 2 weken op de huid zichtbaar blijven (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn) en tot wel 6 weken in de haren. Er zijn veel verschillende kleuren en allemaal met elkaar te mengen. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte kleur.

Indien je op zoek bent naar een meer langdurige oplossing voor het shapen en stylen van de wenkbrauwen, dan hebben we ook semi permanente make-up behandelingen in de salon. Je kunt kiezen uit diverse technieken, zoals Ombré Brows of Microblading. Er is voor iedereen een geschikte behandeling!

Regular brow treatment

Wil jij super strakke en vol gekleurde wenkbrauwen? Dan is de regular brow treatment perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped en geverfd. Je kunt kiezen voor normale verf, of 100% henna. Henna is verkrijgbaar in diverse kleuren, en met elkaar te mengen.

De regular verf blijft 2/3 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 6 weken in de haren.

SKINN by NIKKI & Brows

Prijzen

 • Henna Brows
  € 35,00
  *shapen, stylen & verven met 100% henna

Overige browstyling:

 • Shapen, stylen & Verven met reguliere verf
  € 25,00
 • Brow Lift
  € 55,00
 • Wenkbrauwen verven
  € 12,50
 • Epileren bijwerken
  € 12,50
 • Epileren nieuw model
  € 15,00
 • Wenkbrauwen waxen
  € 16,50