Brow Henna

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je gezicht. Je kunt je gezichtsuitdrukking compleet veranderen door enkel je wenkbrauwen een andere kleur en shape te geven. Wenkbrauwen maken dan ook je look!

Helaas zijn niet alle wenkbrauwen perfect. Brow henna biedt hier de uitkomst. Dit is een wenkbrauw behandeling waarbij de wenkbrauwen super strak & vol in shape worden gebracht. Daarna tekenen we de wenkbrauwen uit & vervolgens met 100% henna verf worden geverfd. Het resultaat kan TOT 10 dagen op de huid zichtbaar blijven (afhankelijk van nazorg en huidtype, dit kan ook minder lang zijn indien je een vettere huid hebt) en tot wel 6 weken in de haren. Er zijn veel verschillende kleuren en zijn allemaal met elkaar te mengen. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte kleur.

Indien je op zoek bent naar een meer langdurige oplossing voor het shapen en stylen van de wenkbrauwen, dan hebben we ook semi permanente make-up behandelingen in de salon, zoals Ombré Brows.

Brow classic

Wil jij super strakke en gekleurde wenkbrauwen? Dan is de regular brow treatment perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gestyled, geshaped en geverfd met normale verf.

De regular verf blijft 2/3 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 6 weken in de haren.

SKINN by NIKKI & Brows

Prijzen

 • Brow henna
  € 39,95
  *shapen, stylen & verven met 100% henna

Overige browstyling:

 • Brow classic
  € 29,95
 • Brow Lift
  € 55,00
 • Epileren, bijwerken/ nieuw model
  € 15,00
 • Wenkbrauwen verven
  € 15,00
 • Wenkbrauwen waxen
  € 16,50