Contact

Adres


Ambachtspad 10
2251 CP Voorschoten (Z-H)
06 – 33522577
info@skinnbynikki.nl

Openingstijden


Maandag – donderdag                   09:00 – 17:00
Vrijdag                                            09:00 – 14:00
Zaterdag – zondag                          Gesloten
Er kan betaald worden via pin in de salon.

Maak direct online je afspraak

Belangrijk online afspraken

  • Wij vullen geen wimperextensions op van andere salons.
  • Er zijn vaak nog beschikbare plekken die niet zichtbaar zijn in de online agenda. Neem contact op voor de overige plekken.
  • Graag zonder enige oog make-up naar de afspraak komen voor wimperextensions of een Lash Lift.
  • Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden geannuleerd, gebeurt dit niet zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening te brengen. (Algemene Voorwaarden)
  • Ben je nieuw in de salon? Dan zal er een aanbetaling van 50% worden gevraagd om de afspraak definitief te maken. Bij het te laat annuleren zal de aanbetaling niet worden terug betaald.
  • Wij verzoeken je om alleen te komen naar de afspraak. De salon is voor kinderen geen geschikte plek, en zijn om deze reden niet welkom. Wij willen graag optimale ontspanning bieden aan onze klanten & collega’s.

Afspraak gemaakt?

Wanneer je online een afspraak maakt krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat alle informatie over de gemaakte afspraak. 3 dagen voor de afspraak ontvang je nog een herinneringsmail. Wij verzoeken je om de gehele e-mail goed door te lezen zodat je van alle informatie op de hoogte bent. Let op: bij het maken van de afspraak accepteer je automatisch de algemene voorwaarden.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@skinnbynikki.nl.

WIl je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Vul het contactformulier in & wij nemen zo snel mogelijk contact op.

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

onderwerp

bericht