Fine Line Tattoo

Een Fine line tattoo is een tatoeage die gezet wordt met een dunne naald. In plaats van groot ingekleurde tatoeages houd je het met een fine line of tiny tattoo minimalistisch. Daar waar PMU is ter versterking van je gezichtscontouren is een Fine line tattoo een sieraad op het lichaam.

Het verschil tussen pmu (permanente make-up) en een fine line tattoo is dat een tattoo dieper in de huid gezet wordt waardoor deze blijvend zal zijn. Als PMU artiest zijn wij gewend om uiterst secuur met dunne naalden te werken.

Nazorg

Een Fine line tattoo verzorg je hetzelfde als een normale tattoo. Het enige verschil is dat een Fine line tatoeage vaker wat eerder genezen is. Ook heb je vaak minder last van jeuk en korstvorming. Door de dunnere naalden die gebruikt worden, is de behandeling ook iets minder pijnlijk. Er wordt niet te diep gewerkt, waardoor je huid minder tijd nodig heeft om te herstellen. Super veel voordelen dus! Toch gelden ook hier de basisregels van tatoeëren. Zo dien je een tijdje uit de zon te blijven, niet zwemmen en goed insmeren met balm tattoo en bepanthen tattoo zalf.

Om Fine line tattoos “fijn” te houden adviseren we 1 keer in de 10 jaar een bijwerk sessie. Indien de tattoo te veel vervaagd is door slechte nazorg, toch in de zon etc., kan je eerder tegen betaling een bijwerk sessie inplannen. Uiteraard eigen risico.

Bij de prijs zit geen nabehandeling. Indien je een nabehandeling wenst binnen 6 – 8 weken na de eerste behandeling, kan dit tegen betaling. Er wordt geen garantie gegeven op slechte nazorg.

Prijzen

  • Fine line tattoo vanaf
    € 75,00
    De prijs ligt aan het aantal cm, ontwerp en moeilijkheid. Wil je een indicatie van de prijs vooraf je een afspraak maakt? Neem dan contact op.
  • Consult/ intake gesprek
    € 0,00