Nikki, het gezicht achter SKINN by NIKKI

SKINN by Nikki is dé schoonheidssalon in Voorschoten. Begin 2016 opende wij voor het eerst de deuren van de salon. Voor perfecte wenkbrauwen, wimpers, beauty behandelingen & jouw droom huid ben je aan het perfecte adres. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid, wimpers of wenkbrauwen en stellen iedere behandeling op maat samen. Op deze manier werken we naar een prachtig eindresultaat. We streven altijd naar perfectie. Iedere klant verdient het allerbeste.

Om perfectie te kunnen waarborgen werken we met de beste merken in ons vakgebied. Ook volgen wij jaarlijks meerdere cursussen en opleidingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis, behandelmethodes en nieuwe permanente make-up technieken. Zo garanderen wij hoge kwaliteit,  perfectie en kennis om de beste behandeling neer te zetten.

Meer over Nikki

Zolang als ik mij kan heugen heb ik al veel interesse gehad in schoonheid, huid, make-up & wenkbrauwen. Ruim 7 jaar geleden ben ik begonnen met het plaatsen van wimperextensions. Daarna ben ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste gaan volgen bij Instituut Dangremond in Den Haag. Toen ik mijn diploma had gehaald ben ik begonnen met de wimperextensions Russian Volume techniek, en heb ik meerdere masterclasses gevolgd in het plaatsen van wimperextensions. Omdat ik nooit ben uitgeleerd ben ik trainingen gaan volgen in wenkbrauwen, Lash Lift, Hennabrows &  diverse permanente make-up behandelingen (denk hierbij aan Ombre powder brows, Lippigmentatie, Deepliner & Microblading). Ik ben ongelofelijk gedreven, perfectionistisch, en pas tevreden als jij dat ook bent. Op deze manier weet je zeker dat je bij SKINN by Nikki aan het goede adres bent.

Wenkbrauwen en wimpers zijn heel erg belangrijk voor een eerste indruk & voor je uitstraling. Ik vind het dan ook heel belangrijk om mensen die door bijvoorbeeld ziekte te maken krijgen met uitval van wenkbrauwen en wimpers te helpen. Waar de meeste specialistes stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in verschillende behandelingen, zoals Permanente make-up (Microblading & Ombré Brows) en de wimperextensions ”bridging” techniek. Deze techniek maakt mogelijk om op een veilige manier wimperextensions te plaatsen bij mensen met heel weinig wimpers door bijvoorbeeld Chemotherapie, Trichotillomanie of Alopecia. Hierbij worden er ultra dunne wimpers en kortere lengtes gebruikt, zodat de wimpers die er wel zitten onder geen enkele voorwaarde te zwaar belast worden.

Trainingen bij SKINN by NIKKI

Als laatste is het mijn passie om andere salons verder te helpen. SKINN by NIKKI is naast alle eigen behandelingen ook een officieel opleidingsinstituut van het merk Browtycoon & Mrs. Lashlift. Wij geven trainingen en masterclasses in wenkbrauwen, zoals hennabrows, allround browstyling & Permanente make-up! Dus wil jij jouw salon uitbeiden of je techniek verbeteren? Volg van één van onze trainingen in de SKINN by NIKKI Academy! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer je op zoek bent naar persoonlijk advies. De deur staat altijd open!