Over SKINN by NIKKI

SKINN by Nikki is dé schoonheidssalon in Voorschoten. Voor perfecte wenkbrauwen, beauty behandelingen & jouw droom huid ben je aan het perfecte adres. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat.

Wij streven altijd naar perfectie. Iedere klant verdient het allerbeste. Daarom werken wij met de beste merken in ons vakgebied. Ook volgen wij jaarlijks meerdere cursussen en opleidingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Zo garanderen wij hoge kwaliteit,  perfectie en kennis om de beste behandeling neer te zetten.

Het gezicht achter SKINN by NIKKI

Zolang als ik mij kan heugen heb ik al veel interesse gehad in schoonheid, huid en make-up. Ruim 4 jaar geleden ben ik begonnen met het plaatsen van wimperextensions. Vrij snel ben ik mijzelf verder gaan specialiseren met de techniek Russian Volume heb heb ik meerdere masterclasses gevolgd.  Daar zijn certificaten van onder andere Lash Lifting, diverse wenkbrauw behandelingen zoals Henna brows en Microblading bijgekomen. Ik ben ongelofelijk gedreven en perfectionistisch. Ik werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Dus je weet zeker dat je bij SKINN by NIKKI aan het goede adres bent.

Wenkbrauwen en wimpers zijn heel erg belangrijk voor een eerste indruk en voor je uitstraling in het algemeen. Ik vind het dan heel belangrijk om mensen die door bijvoorbeeld ziekte te maken krijgen met uitval van wenkbrauwen en wimpers te helpen. Waar de meeste specialistes stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in verschillende behandelingen, zoals Microblading (permanente make-up) van het merk Phibrows,  en de wimperextensions ”bridging” techniek. Deze techniek maakt mogelijk om op een veilige manier wimperextensions te plaatsen bij mensen met heel weinig wimpers door bijvoorbeeld Chemotherapie, Trichotillomanie of Alopecia. Hierbij worden er ultra dunne wimpers en kortere lengtes gebruikt, zodat de wimpers die er wel zitten onder geen enkele voorwaarde te zwaar belast worden.

Trainingen bij SKINN by NIKKI

Als laatste vind ik het onwijs leuk om andere salons verder te helpen. SKINN by Nikki is naast alle eigen behandelingen ook een officieel opleidingsinstituut van het merk Neicha & Mrs. Lashlift. Dus wil jij jouw salon uitbeiden of je techniek verbeteren? Volg van één van onze trainingen in de SKINN by NIKKI Academy! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer je op zoek bent naar persoonlijk advies. De deur staat altijd open. Tot snel in de salon!