Deepliner

Deepliner is een nieuwe semi-permanente make-up techniek. Deepliner wordt net aan de grens, tussen de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller en langer lijken. Niet zo heftig als een eyeliner, maar het zorgt wel voor een frisse en vooral open blik. Het is een toevoeging bij het dragen van wimperextensions of een lash lift behandeling. Je uitstraling wordt vriendelijker, en je oogopslag wordt frisser en verandert op een positieve manier! De dikte kan naar wens worden aangepast. Deepliner blijft ongeveer 1,5 tot 3 jaar zitten, en is geschikt voor iedere leeftijd en huidtype. 

Let op: indien je lenzen draagt is het handig om een lenzen doosje mee te brengen. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven

Touch-up behandeling

Na ongeveer 6-8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling. De touch-up behandeling dient binnen maximaal 10 weken gedaan te worden. Bij het verzetten van een afspraak kan dit eenmalig, (indien er plek is) binnen de 10 weken. Indien dit niet zo is, vervalt de gratis touch up. Het resultaat van de eerste sessie zal ongeveer 70% vervagen. Om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal zichtbaar is, is een touch-up behandeling noodzakelijk. Na deze tweede behandeling zal 70% van de initiële behandeling het eindresultaat zijn en blijven. Zonder deze touch-up behandeling zal het resultaat van de deepliner maar maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. Na de touch-up behandeling is dit verlengd tot 1 – 3 jaar*. 

Zo ziet het genezingsproces van de deepliner eruit:

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: licht kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na de touch-up behandeling: 70% zichtbaar resultaat

* De resultaten van de behandeling blijven zichtbaar tussen de 1 – 3 jaar. Dit verschilt per huidtype. Daarnaast kunnen verschillende levenswijzen de houdbaarheid van de pigment verkorten. Denk hierbij aan veel zonnen, cosmetische behandelingen etc. 

Deepliner

behandelingen

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 behandelingen. Dit is niet om alleen het mooiste resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van het resultaat van de deepliner. Tussen de behandelingen zit een periode van 6-8 weken. De touch-up behandeling dient binnen maximaal 10 weken gedaan te worden. Bij het verzetten van een afspraak kan dit eenmalig, (indien er plek is) binnen de 10 weken. Indien dit niet zo is, vervalt de gratis touch up. Om de afspraak definitief te maken dient er een aanbetaling van € 50,00 voldaan te worden. Het restant kan in de salon betaald worden op de dag van de behandeling.

 • Deepliner
  € 265,00
  incl. 1 nabehandeling
 • Extra nabehandeling
  € 95,00
  Binnen 2 maanden
 • Touch up behandeling binnen 12 maand.
  € 165,00
 • Nabehandeling elders geplaatste permanente make-up
  neem contact op voor de mogelijkheden

Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een bijwerk behandeling te ondergaan na 1 – 1,5 jaar om het optimale resultaat te behouden.

Hieronder vind je extra informatie over nazorg, belangrijke factoren om rekening mee te houden & contra indicaties voor de Deepliner behandeling.

Nazorg informatie

Het is belangrijk te beseffen dat de huid kleine wondjes heeft die met zorg behandeld dienen te worden om infecties te voorkomen en een optimaal resultaat te behalen. Hierbij speelt goede nazorg een noodzakelijke rol.

 • De oppervlakkige genezing duurt ongeveer een week en de volledige genezing duurt volgens de GGD-richtlijnen, ongeveer 4-6 weken. Daarom moet er minimaal 4 weken tussen de behandelingen in zitten.
 • Na de behandeling krijg je een nazorg formulier mee. Hier staat op wat je precies moet doen.
 • Vanaf de dag van de behandeling dienen je ogen 3 dagen droog te blijven. Geen enkel watercontact mag.
 • 3 dagen niet aan je ogen komen.
 • Geen mascara gebruiken tot de korstjes eraf vallen.
 • Geen wimperextensions of waterproof mascara gebruiken 5 weken vòòr de behandeling
 • Geen crème op de ogen smeren
 • 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan
 • Indien je ogen gaan korsten, deze NIET eraf trekken.
 • 2 weken lang geen gezichtsbehandelingen toepassen (zoals peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie etc)
 • Voorafgaand de behandeling geen koffie, cafeïne of pijnstillers innemen. Geen drugs of alcohol gebruiken 24 uur voor de behandeling.
 • 1 week lang niet zwemmen of naar de sauna/ stoombad.
 • Minimaal 3 dagen niet sporten na de behandeling.
 • De bovenstaande procedure dient ook na de touch-up of nabehandeling te worden gevolgd.
 • Indien je een grove, dikke en/of vette huid hebt of wanneer je je niet goed houdt aan de nazorg voorschriften kan het zijn dat je veel pigment verliest. Dan kan er een extra nabehandeling noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te creëren. De extra nabehandeling is niet inclusief en zal additioneel in rekening worden gebracht. Uiteraard wordt dit van tevoren met je besproken.

Let op: Het is niet mogelijk om de deepliner behandeling uit te voeren wanneer je wimperextensions hebt. De wimperextensions dienen 5 weken voor de deepliner behandeling te worden verwijderd. 

Belangrijke factoren om rekening mee te houden

24 uur van tevoren mag er geen alcohol of drugs genomen worden. Ook mag er 3 uur voor de afspraak geen koffie worden gedronken. Het gebruik van Aspirine, Ibuprofen of Naproxen wordt afgeraden.. Het gebruik van Corticosteroïden crème of zalf op de te behandelen plek, voorafgaand aan de pigmentatie, wordt eveneens afgeraden.

Laat geen permanente make-up aanbrengen wanneer:

– Als je zwanger bent. (Tijdens borstvoeding 1 dag stoppen)
– Tijdens chemo. (Dit kan wel, indien er een verklaring & toestemming van de arts is.)
– Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan.
– Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.
– Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet,
– Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is.
– Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen.
– Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
– Indien je Roaccutane slikt of hebt geslikt in de afgelopen 6 maanden (acné middel).

Permanente make-up wordt afgeraden als je last hebt van een van de volgende aandoeningen:

– Diabetes
– Hemofilie
– Chronische huidziekte
– Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
– Immuunstoornis
– Hart- en vaatafwijkingen

Extra informatie

Soms is er een extra nabehandeling nodig welke niet bij de prijs is inbegrepen. De kosten van een extra nabehandeling is vanaf €75,00.

Ieder huidtype is anders. Vooraf is niet zichtbaar of de huid het pigment vasthoudt of afstoot. Het komt bijna niet voor dat het pigment wordt afgestoten, maar wanneer dit wel het geval is kan het betaalde bedrag niet worden teruggevorderd in de salon. Indien er daarna nog een extra nabehandeling nodig is zullen er kosten in rekening gebracht worden.

De touch-up behandeling dient tussen 4 – 6 weken ingepland te worden. Indien er een afspraak gemaakt is voor de touch-up behandeling en vervolgens is afgezegd, vervalt de gratis nabehandeling.

Indien de permanente make-up niet of nauwelijks meer zichtbaar is, kan er geen bijwerking meer worden uitgevoerd. In dat geval moet er een afspraak gemaakt worden voor het opnieuw opzetten van de permanente make-up. Wacht dus niet te lang met het bijwerken van de wenkbrauwen.

Touch-up prijzen zijn alleen geldig voor de permanente make-up die door SKINN by NIKKI is geplaatst.

Maak direct een afspraak voor de deepliner behandeling

Maak direct online een afspraak voor Deepliner bij SKINN by NIKKI! Om de afspraak definitief te maken dient er een aanbetaling van € 50,00 te worden voldaan. Aanbetalingen worden niet terugbetaald. Het restant van de behandelingen dient in de salon betaald te worden op de dag van de behandeling. Let op: Wil je toch de afspraak annuleren? Dit dient minimaal 5 dagen voor de behandeling geannuleerd te worden. Zo niet, brengen wij de gehele behandeling in rekening.

Wil je graag meer informatie over onze werkwijze, de behandeling of over permanente make-up in het algemeen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem gerust contact met ons op.

*Let op: Heb je nog oude permanente make-up? Dan hebben wij eerst duidelijke foto’s nodig voordat de behandeling geboekt kan worden. Deze kunnen worden gemaild naar info@skinnbynikki.nl.

Annuleren van afspraken

Mocht je onverhoopt zijn verhinderd, of de afspraak willen verplaatsen laat dit dan zo snel mogelijk weten. Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan tot minimaal 5 dagen van tevoren kosteloos gebeuren. Annuleer je binnen de 5 dagen, dan wordt 100 % van de behandeling in rekening gebracht. Indien de afspraak wordt verplaatst naar een moment, maar binnen 48 uur, dan dient de volledige behandeling vooraf te worden aanbetaald. 

Bij tijdig annuleren is het mogelijk om het bedrag van de aanbetaling binnen 12 maanden op te maken. Daarna komt aanspraak tot dit bedrag te vervallen. De aanbetaling wordt niet terugbetaald.

Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig doorberekend.  (Klik hier voor de algemene voorwaarden.)