Laser Removal

Bij SKINN by Nikki zijn we gespecialiseerd in het veilig PMU verwijderen, oftewel permanente make up verwijderen met behulp van de laser.

✓ Goede resultaten bij PMU verwijderen
✓ Geavanceerde lasertechnologie
✓ Veilig, snel en effectief verwijderen van permanente make up
✓ Geschikt voor alle huidtypen
✓ Ook het verwijderen van tatoeages
✓ Geen haarverlies

Permanente make-up laten verwijderen? Dit kan!

Heb je spijt van geplaatste permanente make-up of een tatoeage? Er kunnen diverse redenen zijn waarom je van je PMU af wilt. Het kan liggen aan de vorm, kleur of het resultaat is niet wat je voor ogen had. Voorheen was dan het advies dit te laten ”vervagen”, maar dit is lang niet altijd het geval. Te diep geplaatste permanente make-up vervaagt niet, maar wordt grijs en grauw. Wij kunnen dit proces versnellen en met de laser de PMU veilig voor je verwijderen. Wij werken met geavanceerde lasertechnologie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er wordt met één laserbehandeling al bijzonder veel resultaat geboekt. Wij kunnen je verzekeren dat je binnen no-time van de permanente make-up af bent.

De YPRO QS2000ND YAG-laser wordt gebruikt voor:
– Anti-grijs behandeling van de wenkbrauwen (binnen een kwartier geen grijze wenkbrauwen meer)
– Het verwijderen van permanente make-up/ microblading
– Het verwijderen van tatoeages
– Het verwijderen van pigmentvlekken
– Carbon Peeling (huidverbetering).

Veelgestelde vragen:

Hoe gaat het verwijderen van PMU?
Het verwijderen van PMU is écht mogelijk. De technologie is ongelooflijk vooruit gegaan en wij maken gebruik van de allernieuwste laser voor verwijderen van pigment uit de huid: de YPRO QS2000ND YAG-laser. De laser geeft topprestaties en zo ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Ook is de laser is voorzien van een CE certificaat, deze is verplicht in Nederland.

Tijdens de laser behandeling worden er intensieve impulsen afgegeven. Hierdoor wordt de pigment als het ware ”opgelost/ versnippert”. Dit gaat zeer snel. De behandeling beschadigd het omliggende huid niet, en ook de haren worden niet aangetast. Er komt geen littekenweefsel vrij. De veiligheid van je huid staat bij ons voorop, en daarom kiezen we voor deze geavanceerde technologie.

Hoelang duurt een laserbehandeling?
Een PMU laserbehandeling duurt ongeveer 15 minuten, je staat dus snel weer buiten! In de meeste gevallen is dit voldoende en is de PMU verwijderd. Bij te diep geplaatste PMU, zijn er soms meerdere behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van het huidtype en het type pigment dat is gebruikt. Na de behandelingen zullen wij advies geven over een vervolgbehandeling en wat er nodig is.

Doet een laserbehandeling pijn?
Het is niet een perse pijnlijke behandeling. Iedereen zijn pijngrens is anders, dus dit kan uiteraard variëren. De laserbehandeling gaat zó snel, dat het de pigment binnen no time oplost. Het is vergelijkbaar met het gevoel van een rubberen bandje dat tegen de huid wordt geschoten.

Wat zijn de kosten van het verwijderen van PMU?
Het laseren van permanente make-up kost €95,-  voor een behandeling. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van het pigment in de huid en de vorm van de wenkbrauw. Over de hoeveelheid behandelingen die nodig zijn, kunnen wij na één behandeling zien.

Verwijderen jullie ook tatoeages?
Ook verwijderen wij tatoeages. De prijs is vanaf €100,-. Dit gaat vanaf het aantal cm. Voor het verwijderen van tatoeages zijn er altijd meer behandelingen nodig. 2 tot 10 behandelingen. Indien je een tattoo wilt laten verwijderen, stuur dan eerst even foto’s naar ons. Dit kan via onderstaand contact formulier of via de e-mail. Een vrijblijvend consult kan ingeboekt worden zodat wij een inschatting kunnen maken over de hoeveelheid behandelingen.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou?