Lippigmentatie

Wil jij fantastische lippen waar je geen omkijken meer naar hebt? Wij hebben de oplossing, namelijk Lippigmentatie. Geef je lippen een boost met deze semi permanente make-up behandeling. Het resultaat zijn mooie & verzorgde lippen, zonder dat je de lippen continue hoeft bij te werken met lippenstift of gloss. Lippigmentatie geeft een een frisse, levendige kleur aan je lippen, waardoor je hele gezicht gezond oogt en straalt.

De behandeling

Tijdens een intake gesprek, voorafgaand aan de behandeling, bespreken we de wensen en wat je wel, en niet moet verwachten van de behandeling en/of resultaat. De behandeling start met het secuur afmeten en aftekenen van de lippen.  Dit proces kan even duren daar we de vorm kunnen aanpassen tot het helemaal naar wens is.  Je kiest zelf de pigmentkleur die het beste bij je past. Uiteraard kunnen wij je hierin ook adviseren.  Het resultaat kan worden gesimuleerd door het gekozen pigment met een penseel subtiel op je lippen aan te brengen. Zo krijg je goed een beeld van de vorm en kleur. Daarna wordt de gekozen pigmentkleur laagje voor laagje aangebracht op je lippen.

Een nieuwe behandeling van lippigmentatie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.  Daarnaast is een nabehandeling na vier tot 6 weken noodzakelijk voor het optimale resultaat. Tijdens de nabehandeling brengen we opnieuw de pigment laagje voor laagje aan.  Waar na de eerste behandeling 70% van de kleur, door het helingsproces, vervaagt, zal na de nabehandeling nog maar 30% vervagen waardoor het eindresultaat van de lippigmentatie pas echt zichtbaar is. Ook is de nabehandeling essentieel om ervoor te zorgen dat het resultaat van de behandeling 2 tot 4 jaar mee gaat. *Indien de nabehandeling wordt overgeslagen zal het resultaat maximaal 3 maanden zichtbaar zijn. 

Op deze manier krijg je het beste resultaat waardoor je langer plezier van de lippigmentatie hebt. Na de behandeling ontvang je nazorginstructies. Deze dien je zo goed mogelijk op te volgen voor het beste resultaat.

De techniek

Deze techniek wordt toegepast met een speciale permanent make-up machine en speciale steriele naaldmodule. De pigmenten worden met een naald in de huid gepigmenteerd. Na 6 weken zijn de lippen volledig genezen zijn.