Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling en wil je een of meerdere artikelen retour sturen? Lees eerst goed onze voorwaarden door, ook leggen we uit hoe je kunt retourneren.

Is het product niet in goede staat aangekomen of heb je een onjuist artikel ontvangen? Neem dan direct contact op met ons via info@skinnbynikki.nl.

Voorwaarden retourneren

  • Dit kan binnen 14 dagen.
  • De bestelling of het desbetreffende product dient in originele verpakking, ongeopend, geretourneerd te worden. Daar het om cosmetische producten gaat, is het om hygiene redenen niet mogelijk om geteste product te retourneren.
  • Het is niet mogelijk om speciaal bestelde producten te retourneren.
  • De kosten en risico’s voor het retourneren zijn voor rekening van de klant tot aan ontvangst, dus zorg ervoor dat deze voldoende is gefrankeerd. SKINN by NIKKI kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van vermissing van de retourzending. Wij adviseren daarom om met een Track & Trace retour te zenden.
  • Was er voor de retouren recht op gratis verzending en daarna niet meer (vanaf een besteding van 150 euro), dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten met het te ontvangen bedrag.

Indien de retourzending niet aan een of meerdere punten voldoet die hierboven zijn beschreven, nemen wij de retour niet aan en zenden wij deze terug, op kosten van de afzender.

Hoe retourneer ik een of meerdere producten?

De retourzending dient per email te worden aangemeld. Stuur een mail naar info@skinnbynikki.nl en neem hierin de volgende zaken op:

  • Naam
  • Ordernummer
  • Welk(e) product(en) dienen te worden geretourneerd
  • Reden van retour

Zorg dat je ook in het retour pakketje bovenstaande informatie betreffende producten die worden geretourneerd bijvoegt.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

SKINN by NIKKI
t.a.v. Retouren
Ambachtspad 10
2251CP Voorschoten
Nederland

Van maandag t/m donderdag is het ook mogelijk om je retourzending langs te brengen in de salon in Voorschoten. Zorg wel dat je retour via de mail is aangemeld en dat je hierbij aangeeft wanneer je langskomt.

Wanneer wij jouw retourzending ontvangen, dan wordt het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn.

Nogmaals: vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kunnen we je retourzending niet verwerken.