Bridging

Wij hebben een nieuwe techniek geleerd, genaamd ‘’Bridging’’. Deze techniek maakt het mogelijk om van iedere wimperrand, ook al bestaat deze maar uit een aantal natuurlijke wimperhaartjes, een mooie volle set met wimpers te creëren.

De techniek is ontwikkeld voor Leanne harber uit Engeland. Leanne heeft nauw samengewerkt met het kankerfonds & Macmillan om een methode te ontwikkelen die geschikt zijn voor kankerpatiënten. Het is een veilige manier om wimperextensions te plaatsen bij klanten met een bepaalde ziektes, zoals: Alopecia, chemotherapie e.d.

De techniek

Met deze techniek worden er ultra dunne en korte wimperextensions gebruikt, zodat de natuurlijke wimpers die er wel zitten, niet te zwaar belast worden. Er worden zogenoemde bruggen gemaakt tussen de wimpers die er wel zitten, om die vervolgens te voorzien van wimperextensions. Op deze manier hopen wij de klanten hun zelfvertrouwen & vrouwelijkheid terug te geven.

Een nieuwe set Bridging plaatsen neemt heel veel tijd in beslag. Het duurt ongeveer 3 uur. Wij hebben ervoor gekozen om deze training te volgen omdat wij het heel erg belangrijk vinden om iets terug te doen voor de klanten die hiermee te maken krijgen bijvoorbeeld door ziekte. Deze techniek sluit ook perfect aan op de Microblading (PMU).

Prijzen

  • Bridging
    € 120,00
    Nieuwe set
  • Bridging
    € 60,00
    Bijvullen